ViinikkalaFest info

Kaikenikäisille suunnattu kylätapahtuma kutsuu mukaan yrittäjiä, yhdistyksiä, harrastuskerhoja, oppilaitoksia ja asukkaita tekemään tapahtumasta ikimuistoinen, hyödyllinen ja mieleenpainuva jokaiselle. Tapahtumaan tavoitellaan 4000 kävijää.Samanaikaisesti ViinikkalaFestin kyljessä järjestetään Viinikanpuistossa Nekalan Pallo ry:n  perinteinen kirpputoritapahtuma, jossa kävijämäärä on ollut n. 2000 henkilöä. Samanaikaisesti Viinikanpuistossa järjestetään myös Lasten festarit. Tapahtuma jatkuu päiväohjelmaan jälkeen teemalla Ilta yhdessä. Puisto täyttyy silloin pitkistä pöydistä ja yhteisestä illallisesta sadonkorjuuteemalla.

MILLOIN JA MISSÄ?

  • 19.8.2023 Viinikanpuistossa, koko päivä alkaen klo 11.
  • Klo 17 alkaen illallinen (aina klo 22 saakka) Viinikanpuistossa teemalla Ilta yhdessä – puisto täyttyy silloin pitkistä pöydistä ja yhteisestä illallisesta sadonkorjuuteemalla.

MIKÄ ON VIINIKKALAFEST?

Alueen yrittäjien ja asukkaiden yhteinen perhetapahtuma teemalla Kylä kaupungissa koko päivän tapahtuma monipuolisella ohjelmalla ideana, että voitte viettää vaikka koko päivän tapahtumassa millaisella konklaavilla tahansa ohjelmaa, musiikkia, toimintapisteitä, ruokailumahdollisuuksia.

KENELLE VIINIKKALAFEST ON?

Kaikenikäisille suunnattu kylätapahtuma kutsuu mukaan yrittäjiä, yhdistyksiä, harrastuskerhoja, oppilaitoksia ja asukkaita tekemään tapahtumasta ikimuistoinen, hyödyllinen ja mieleenpainuva jokaiselle.

MISTÄ NIMI TULEE JA MINKÄ ALUEEN TAPAHTUMA TÄMÄ OIKEIN ONKAAN? 

ViinikkalaFestin nimi tulee yhdistelmästä Viinikka + Nekala ja on luvalla lainattu alueenomakotitaloyhdistyksen pitämästä Viinikkala -lehden nimestä.

Festit eivät rajoitu kuitenkaan pelkästään Viinikkaan tai Nekalaan, vaan kutsumme kaikkia pirkanmaalaisia tai mistä päin maailmaa tulemaan mukaan, mutta erityisesti toivomme mukaan toimijoita myös seuraavista kaupunginosista:  Lahdesjärvi, Lahdespohja, Lakalaivan, Muotiala, Mätäsperä, Nirva, Hallila, Korkinmäki, Koivistonkylä, Taatala, Rautaharkko, Veisu.