ViinikkalaFest-info

AJANKOHTAISTA

Vuoden 2024 tapahtuman tarkempia tietoja ei ole vielä julkaistu. Tämä info-sivu päivittyy, kun tapahtuman ohjelma varmistuu.

ViinikkalaFest 2024 info

Kaikenikäisille suunnattu kylätapahtuma kutsuu mukaan yrittäjiä, yhdistyksiä, harrastuskerhoja, oppilaitoksia ja asukkaita tekemään tapahtumasta ikimuistoinen, hyödyllinen ja mieleenpainuva jokaiselle. Tapahtumaan tavoitellaan 4000 kävijää.

MILLOIN JA MISSÄ?

  • 17.8.2024 Viinikanpuistossa 11–17.

MIKÄ ON VIINIKKALAFEST?

Alueen yrittäjien ja asukkaiden yhteinen perhetapahtuma teemalla ”Kylä kaupungissa”. Koko päivän tapahtuma monipuolisella ohjelmalla ideana, että voitte viettää vaikka koko päivän tapahtumassa millaisella kokoonpanolla tahansa. Ohjelmaa, musiikkia, toimintapisteitä, ruokailumahdollisuuksia.

KENELLE VIINIKKALAFEST ON?

Kaikenikäisille suunnattu kylätapahtuma kutsuu mukaan yrittäjiä, yhdistyksiä, harrastuskerhoja, oppilaitoksia ja asukkaita tekemään tapahtumasta ikimuistoinen, hyödyllinen ja mieleenpainuva jokaiselle.

MISTÄ NIMI TULEE JA MINKÄ ALUEEN TAPAHTUMA TÄMÄ OIKEIN ONKAAN? 

ViinikkalaFestin nimi tulee yhdistelmästä Viinikka + Nekala ja on luvalla lainattu alueen omakotitaloyhdistyksen pitämästä Viinikkala-lehden nimestä.

Festit eivät rajoitu kuitenkaan pelkästään Viinikkaan tai Nekalaan, vaan kutsumme kaikkia pirkanmaalaisia tai mistä päin maailmaa tulemaan mukaan, mutta erityisesti toivomme mukaan toimijoita myös seuraavista kaupunginosista: Lahdesjärvi, Lahdespohja, Lakalaiva, Muotiala, Mätäsperä, Nirva, Hallila, Korkinmäki, Koivistonkylä, Taatala, Rautaharkko, Veisu.