Kumppanit

ViinikkalaFest 2024 on ArtXperience Oy:n tuottama maksuton koko perheen festari teemalla ”Kylä kaupungissa”. Vuoden 2023 tapahtuman tuotti Nekalan-Koivistonkylän yrittäjät ry. 

Kiitämme sivulla mainittuja vuoden 2023 yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistivat osaltaan tapahtuman toteutumisen.

Yhteistyökumppaniksi? 

Jos sinua kiinnostaa vuoden 2024 ViinikkalaFestin yhteistyökumppanuus, ota yhteyttä: info@artxperience.net Petri Mäkiharju, puh. 040 544 8855

Brondi

Me Brondilla yhdistämmebrändituotteet ja rakentamisen.

Oli kyseessä sitten tuotepromootio, yritysmielikuvan rakentaminen tai tapahtuma, meiltä saat ilmeenne mukaiset puitteet ja elementit käyttövalmiina asiakkaidenne ihailtavaksi. Päivitämme olemassa olevaa tai rakennamme uutta – tarpeidenne mukaan.

Älä unohdu pelkkään digiin! Me rakennamme konkretiaa. Hyödynnä näkyvyys kaikissa kohtaamispisteissä; toimitiloissa, myymälässä, messuilla. Me autamme ideoimaan juuri teidän tarpeisiinne ja budjettiinne sopivat elementit ja keinot vahvistaa tarinaanne.

Kuljetusliike Matti Janhunen Oy

Kuljetusliike Matti Janhunen Oy on 100 % perheyritys, joka toimittaa nosto-, erikoiskuljetus- ja tunkkaus- sekä haalauspalveluja. Asiakkaitamme ovat yritykset rakentamisen, teollisuuden, sähköntuotannon ja jakelun toimialoilta.

Lähtökohtamme on aina ollut asiakkaidemme kehittyvät ja muuttuvat tarpeet niin kaluston kuin sen käytön osalta. Lastauksen, siirtojen, nostojen ja varsinaisten kuljetusten toimintojen yksityiskohtainen suunnittelu ja toteutus vaativat alan tuntemusta, kokemusta ja erityisosaamista. Tarjoamme myös kattavia nostopalveluita erilaisiin tarpeisiin.

Käytössämme on laaja valikoima nykyaikaisia nostureita ja kuormausnostureita.

K-Supermarket Nekala

Alueen parhaat ruokaostokset teet K-Supermarket Nekalassa. Meillä kauppareissu sujuu spektaakkelimaisen vaivattomasti myös lounasaikaan – oman keittiön lämmin lounas, pakatut annokset, patongit ja salaatit vievät kielen mennessään.

Näsin Vesijohtoliike Oy

Näsin Vesijohtoliike Oy on monipuolinen LVI-alan osaaja, joka on toiminut alalla jo 60-vuoden ajan. Yhtiön liikevaihto on noin 16 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä noin 90. Meiltä saat monipuoliset urakointipalvelut aina pienempiin tai suurempiin urakoihin. Lisäksi meiltä saa erilaisia lämmitysjärjestelmiä (esim. maalämpö) asennettuna ja hoidamme myös huollot ja tarvittaessa korjaukset.

Tule myös tutustumaan Tampereen Lakalaivassa olevaan LVI-myymäläämme, josta löytyy kalustenäyttely ja voit samalla kysellä vinkkejä meidän ammattilaisilta.

Näsin Vesijohtoliike Oy:lla on lisäksi toimipisteet Ähtärin Vesi ja Lämpö Ähtärissä, Kolmosputki Valkeakoskella sekä Sisä-Suomen Talotekniikka Jyväskylässä.

Rappaustekniikka Laurell Oy

Rappaustekniikka Laurell Oy on vaativiin
julkisivukorjauksiin erikoistunut rakennusliike.
Olemme toteuttaneet yli 200 projektia 30 vuoden
aikana Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla.

Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, rakennusliikkeet, seurakunta- ja koulutusyhtymät, sairaanhoitopiirit, vakuutusyhtiöt ja yksityistaloudet. Myös kaupungit ja kunnat kuuluvat tyytyväisiin asiakkaisiimme. Meiltä saat kustannusarviot ja pitävät aikataulut. Hallit ja toimistotilamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen Lahdesjärvellä.

Olemme tunnettuja osaamisestamme. Välitämme tekemämme työmme laadusta ja takaamme teille aina laadukkaan lopputuloksen.

Tammer Diesel Oy

Tammer Diesel Oy on 1954 perustettu perheyritys ja toimimme kolmella paikkakunnalla. Tampereella Nekalassa ja Lakalaivassa, Jämsässä ja Joensuussa.

Tällä hetkellä meillä on noin 64 henkilöä töissä ja erikoisosaamisemme on moottorit ja autohuolto.

Pystymme tarjoamaan koko suomen laajuiset moottoripalvelut, moottorin osien kunnostuksesta, moottorien peruskunnostuksesta vaihto moottoreihin ja meillä on kolmella paikkakunnalla kovan luokan autohuolto-osaamista.

Tammer Brands Oy

TAMMER BRANDS – OSA KULUTTAJAN ARKEA

Kun tuotteemme tuottavat iloa, hyötyä ja arjen helppoutta, sekä tukevat jälleenmyyntiasiakkaittemme liiketoimintaa, olemme onnistuneet brändiemme rakentamisessa ja tuotteistuksessa.

Yli 20 000 tuotetta yli 50 brändiltä yhden katon alta joustavasti ja monikanavaisesti.

Brändejämme mm. Mustang grillit ja grillaustarvikkeet, Rento-saunatuotteet, Maku Kitchen Life -keittiötuotteet, Fanni K -sisustustuotteet ja monet muut kodin, arjen ja vapaa-ajan brändit.