Näytteilleasettajat

19.8.2023 tapahtuman näytteilleasettajat

A-Mekanisaatio Oy

A-Mekanisaatio Oy on perustettu Tampereella syksyllä 2020 ja se toteuttaa erilaisia mittatilausratkaisuja niin yrityksille kuin yksityishenkilöille tarpeiden mukaan. Projekteissa vain mielikuvitus ja fysiikan lait ovat rajana. Palvelutarjontaan kuuluu mm. erilaiset suunnittelutyöt, konsultointi, 3D-mallinnus ja -tulostus, robotiikka, puuntyöstö käsin ja koneilla, laserleikkaus, metallityöt ja hitsaus. Imaginaatio on vaihtuva mallisto A-Mekanisaatio Oy:n suunnittelemia ja valmistamia tuotteita. Samaa nimeä kantava verkkokauppa imaginaatio.fi perustettiin loppuvuodesta 2022.

.

Blue Screen 404

Blue Screen 404 on etä- ja virtuaalitapahtumiin sekä digitaaliseen sisällöntuotantoon erikoistunut tamperelainen yritys. Autamme asiakkaitamme tekemään onnistuneita webinaareja, podcasteja, livestriimejä sekä hybriditapahtumia.

Hatanpään koulu / pikkuyrittäjät

Pikkuyrittäjät on maksuton yrittäjyyskasvatusohjelma 4.–6.-luokkalaisille. Pikkuyrittäjät on osa voittoa tavoittelemattoman Nuorten yrittäjyys ja talous NYT ry:n toimintaa. Pikkuyrittäjät-ohjelmassa lapset tutustuvat yrittäjyyteen, ideoivat ja perustavat muutaman oppilaan ryhmissä omat pikkuyrityksensä.

Hatanpään koulun Pikkuyrittäjät ovat mukana tapahtumassa kahden 5. luokkaisen pikkuyrityksen voimin kahvila-alan yrityksillä.

Hyvänolon hoitola Kajo

Kajo on pieni ja kodikas kauneushoitola kauniilla ja tunnelmallisella Viinikka-Nekalan puuomakotitalo alueella, jonne sinun on helppo saapua suunnasta kuin suunnasta menopelistä riippumatta.

Pienestä koosta huolimatta olemme monipuolinen kauneushoitola ja laajasta palveluvalikoimastamme saat apua monenlaisiin tarpeisiin.

Kassi ja kaluste

Verhoomo, nahkaompelu, korjaustyöt. Palvelutarjontaan kuuluvat mm. veneiden, asuntovaunujen ja autojen verhoilu, moottoripyörien ja mopojen satuloiden verhoilu, kuntosalilaitteiden, hierontapenkkien sekä kampaamo- ja hammaslääkärituolien verhoilu sekä nahkalaukkuja lähinnä alihankintatyönä yrityksille.

KirMaSu & Aistimus

KirMaSu-palveluiden taustalta löytyy yhden naisen tehopaketti Kirsi-Marja Suomalainen. Olen sekä ompelijatar että tuotesuunnittelun artesaani. Sydäntäni lähellä on muokata kantajalleen juuri sopiva asu joko vanhasta tai uudesta vaatteesta.

Aistimuksen takaa löytyy myös Kirsi Suomalainen, metsäkylpyohjaaja, rentoutus- ja mentaalivalmentaja, luontoterapeutti ja kognitiivis-ratkaisukeskeisen lyhytterapian opiskelija. Kun haluat lähteä ohjatusti luontoon ilman suorituspaineita tai tavoitteena on itsetunnon kohotus, koet stressiä tai tahdot lisää työkaluja haluamaasi muutokseen, niin ota rohkeasti yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla.

Koikkarin Kissala

Koikkarin kissala tarjoaa kodinomaisen toipumispaikan ja paremman elämän alun kissoille, jotka ovat ulkona omillaan tai muutoin hoidon ja avun puutteessa. Turvakodissa kissat hoidetaan kuntoon. Kissoista häädetään loiset ja kissat tarkastetaan, leikataan, rokotetaan ja sirutetaan. Kissoja totutetaan kotielämään, ja niille etsitään pysyvät kodit.

Koikkarin kissala toimii vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusvaroin yhteistyössä muiden eläinsuojelutoimijoiden kanssa. Toimintamahdollisuudet riippuvat täysin vapaaehtoistyöstä ja -tuesta. Jos voit auttaa, ota yhteyttä: koikkarinkissala@gmail.com

Koivu Apteekki

Tampereen Koivu Apteekissa voit hoitaa apteekkiasiasi kätevästi kauppareissun yhteydessä, sillä palvelemme sinua Koivistonkylän Prisman yhteydessä. Meillä voit asioida myös iltaisin pitkien aukioloaikojemme ansiosta. Apteekista löydät laajan valikoiman lääkkeitä, itsehoitotuotteita sekä kosmetiikkaa. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikissa lääkehoitoon, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Koivu Apteekki palvelee myös Teiskon Kämmenniemessä.

Koivu Apteekki – Avaimet hyvään terveyteen.

Kulmasta Kulmaan

Hoidamme kotimuutot, yritysmuutot, jakelukuljetukset, varastojen tyhjennykset. Lisäksi voimme järjestää asiakkaillemme muuttosiivouksen ja etukäteen lainalaatikot. Uuden kodin kodinkoneasennukset myös kauttamme.

Kun edukkuus ja tehokkuus ratkaisee!

Nukketeatteri Suvisiipi

Nukketeatteri Suvisiipi tarjoaa nukketeatteriesityksiä kaiken ikäisille.

Suvisiiven yrittäjä Suvi-Maaria Lehtonen järjestää kursseja ja työpajoja niin lapsille kuin aikuisille. Pääkohderyhmät ovat kasvatus-, opetus- ja hoitoalalla työskentelevät sekä lapset ja vanhemmat. Kaikki kiinnostuneet ovat toki tervetulleita! Kurssit keskittyvät nukketeatterin tekemiseen ja hahmojen valmistamiseen, mutta repertuaariin kuuluu monenlaista luonnonmateriaaliaskartelusta luovaan leikkiin. 

Suvi-Maaria Lehtonen on myös satuhierontaohjaaja. Satuhieronta on lämpimän, hyväksyvän vuorovaikutuksen ja turvallisen kosketuksen muoto, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä.

Parturi-Kampaamo kauneusStoppi Vivan

Vivan on rennonletkeä täydenpalvelun parturi-kampaamo/kauneushoitola Tampereen Nekalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarvitset sitten kokonaisvaltaista hoitoa, pikaista kohennusta, tai täydennystä kampaamo tuotteisiin.

Meiltä saat monipuolisesti ja ammattitaidolla kauneuspalveluita. Parturi-kampaamopalveluiden lisäksi liikkeestämme saat hiustenpidennykset, meikkauspalvelut, ripsi- ja kynsipalvelut.

.

Petrol hiusasema oy

Petrol Hiusasemalla tehdään aina jotain piristävää! Kokonaan uus tukka vai jotain pientä kivaa? Päivitetään kuontalot ja kuulumiset siinä ohessa. Rento meininki ja erikoinen miljöö, kuppi kahvia tai teetä ja sympatiaa.

Kannattaa tulla tsekkaan koko perheen voimin Nekalan uusin ja persoonallisin parturi-kampaamo. Meillä onnistuu myös monet erikoistyöt kannattaa kysyä rohkeasti!

 Posliinimaalauskoulu Jardin

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Sorsapuiston kupeessa toimivaan posliinimaalaus kellaristudioomme. Koulussamme on maalattu posliinia jo yli 50 vuotta.

Meillä pääsee aloittamaan matalalla kynnyksellä niin lapset (10+), aikuiset kuin eläkkeellä uusia kädentaitoja halajavatkin. Alkeistuntimme non stop torstaisin syksystä kevääseen klo 18.15-20.15.

Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry

PIENIÄ TEKOJA, SUURIA TULOKSIA. ​ ​ Kierrätyskeskukset ottavat vastaan ehjää ja siistiä kotien ja toimitilojen irtaimistoa. ​Lahjoituksellasi autat suojelemaan ympäristöä ja luomaan työllistymisen ja osallistumisen mahdollisuuksia.

Rautasoini Oy

Romumetallin kierrätys, rautakauppa ja vaihtolavat Rautasoini Oy on perinteikäs romuliike Tampereella, mutta nykyään myös palveleva rautakauppa, mistä löydät laajan valikoiman terästuotteita laadukkaaseen rakentamiseen.

Toimipisteet löytyvät Nekalan ja Vehmaisten kaupunginosista. Yrityksemme toiminnan ydin on romumetallin osto ja kierrätys.

Quje Oy

Olemme se kauan kaipaamasi viestintätiimin vahvistus Luomme asiakkaidemme näköistä somemarkkinointia jopa seitsemänä päivänä viikossa heille, jotka hakevat yksilöllisiä ratkaisuja viestinnän toteuttamiseen, kehittämiseen ja suunnitteluun.

Qujeen pisteellä voit tutustua myös Villa Lullaniin vierashuoneeseen Viinikassa, Tampereen keskustan kupeessa.

RE/MAX Kodinonni

Ei ole yhdentekevää kenelle annat rahallisesti arvokkaimman omaisuutesi myyntiin.

RE/MAX-välittäjä saa kodistasi markkinoiden parhaimman hinnan mahdollisimman nopeasti. Arvioimme, kartoitamme, palvelemme, stailaamme, tarkastamme, markkinoimme, sometamme, hymyilemme ja myymme. Asuntokaupassa yhteydenpito asiakkaisiin on tärkeää ja voidaan sanoa, että olemme Sinulla töissä 24/7. Saat aina yksilöllistä palvelua, heti ensitapaamisesta lähtien.

Kiinteistönvälitysliikkeemme, RE/MAX Kodinonni, sijaitsee Laukontorilla Tampereen keskustassa. Sinua palvelee joukko paikallisia rautaisen ammattitaidon omaavia välittäjiä. 

Teemme elämäsi asuntokaupat – RE/MAX Kodinonni.

Sidoste oy

Olemme tamperelainen perheyritys, joka valmistaa Suomen parhaita sukkia jo neljännessä sukupolvessa. Kaikki Sidoste-sukat tehdään Koivistonkylässä omalla tehtaallamme, jonka katolla sukkaa kiskovat terrierit ovat Koikkarin rakastettu maamerkki.

Tuotteistamme ei kuitenkaan löydy hännänheiluttajien hampaanjälkiä, sillä jokainen sukkapari tarkistetaan käsin, ennen kuin sukat lähtevät tehtaalta maailmalle. Ja koska maapallon kantokyky ei veny Sidoste-sukan tavoin loputtomiin, käytämme eettisiä ja ekologisia materiaaleja, kuten mulesoimatonta merinovillaa ja kierrätyspuuvillaa.

Meiltä löytyy sekä trendejä että klassikoita, isoille ja pienille varpaille. Kun vedät Sidosteet jalkaan, Manse kulkee mukanasi maailmalla – ja ennen kaikkea Koivistonkylä. 

Sisustuspalvelu Pienet Ihmeet oy

Tarjoaa sisustukseen ja remontointiin liittyviä palveluita. Tavoitteena on luoda monipuolinen palvelukokonaisuus asiakkaan tarpeet huomioiden sisustussuunnittelusta aina muutosten toteutukseen.

Koska laitan itse ”kädet saveen”, ymmärrän suunnittelijana mikä on toteutuksessa mahdollista.

Sorin Sirkus

Sorin Sirkus on Tampereella toimiva sirkustaiteen keskus. Se perustettiin vuonna 1985 kehittämään, ylläpitämään ja esittämään nuorten sirkustaidetta. Vuodesta 1993 Sorin Sirkus on antanut sirkustaiteen perusopetusta. Sirkuksessa käy viikoittain yli 500 oppilasta ja sirkusopetus ulottuu aina vauvoista sirkuslukiolaisiin sekä erityisryhmiin, aikuiskursseihin ja työhyvinvointipajoihin. Sorin Sirkuksen esiintyvät-ryhmän nuoret taiteilijat esiintyvät suositussa joulushow’ssa, joka kerää vuosittain yli 10 000 henkeä oman maneesin katsomoon. Sorin Sirkus on kansainvälisen Caravan-sirkusverkoston perustajajäsen ja tekee aktiivista yhteistyötä Tampereen yliopiston kanssa.

Tampere Hacklab

Tampere Hacklab on yhteisöllinen työpaja, johon kuka tahansa voi liittyä jäseneksi. Hacklab tarjoaa työtilat ja työkalut kaikenlaiseen asioiden rakentamiseen, korjaamiseen ja paranteluun. Jos et osaa jotain, on hacklab hyvä paikka uusien taitojen opetteluun joko itsenäisesti tai järjestämillämme kursseilla. Kiinnosti sinua sitten 3D-tulostaminen, hitsaaminen tai ohjelmointi – kaikki onnistuu hacklabilla. Vain oma mielikuvituksesi on rajana.

Labille pääsee tutustumaan joka tiistai-ilta, jolloin on avoimet ovet kello 18 alkaen. Tarkempaa tietoa hacklabin tiloista ja varustuksesta löytyy täältä. Saapumisohjeet paikalle löytyvät tästä.

Tanssikoulu Dance Actions

Olemme tavoitteellinen ja kannustava hyvän fiiliksen tanssikoulu lähellä sinua Nekalassa. Tarjoamme laadukasta ja monipuolista tanssinopetusta kaikenikäisille aina aloittelijasta kilpa- ja ammattitasolle asti seitsemällä paikkakunnalla Pirkanmaalla. Nekalan upealla ja valoisalla tanssistudiolla voit harrastaa mm. lastentanssia, Streetiä, showtanssia, paritanssia ja Latino Showta. Tervetuloa aloittamaan kanssamme iloinen ja palkitseva harrastus!

Tanssiseura DanceLine ry

Olemme vakio- ja latinalaistansseihin keskittynyt tanssiurheiluseura lapsille, nuorille ja aikuisille. DanceLinen upealla tanssisalilla Nekalassa pääset harrastamaan ammattitaitoisessa ohjauksessa ja hyvässä seurassa. Olemme seura, jossa kaikki viihtyvät, jokainen tuntee itsensä hyväksytyksi ja jokaisella on mahdollisuus harrastaa oman tason ja tavoitteiden mukaisesti. Aikuisten paritanssin ja lasten tanssiurheilun alkeisryhmät alkavat syyskuussa. Tee tanssiunelmista totta ja aloita uusi tanssiharrastus tänä syksynä! 

Tavarankesyttäjä

HALUATKO VIHDOIN SAADA JÄRJESTYSTÄ KOTIISI? Tamperelainen Tavarankesyttäjä™ tulee auttamaan sinua.

”Haluan olla auttamassa asiakasta saavuttamaan kodin, jossa on helppo hengittää ja säilyttää hyvä järjestys. Hyvän järjestyksen takia yllätysvieraat eivät aiheuta enää stressiä ja kotia on helpompi myös pitää siistinä.”

Tampereen steinerkoulu

Vuonna 1971 perustettu Tampereen steinerkoulu on luokista 0–9 ja lukiosta koostuva yksityinen koulu. Tarjoamme maksutonta opetusta moderneissa tiloissa Tampereella Muotialassa. Olemme avoin kaikille hakijoille.

Tampereen steinerkoulua on kuvailtu Tampereen suurimmaksi ja luovimmaksi yhtenäiskouluksi, ja siellä on mahdollisuus opiskella tuttujen koulukavereiden kanssa aina esikoulusta ylioppilaskirjoituksiin asti. Olemme niin paljon enemmän kuin tavallinen koulu. Olemme yksilöinä yhteisössä matkalla ihmisiksi. Meillä opitaan maailmasta tekemällä, ajattelemalla ja tuntemalla – lasta, nuorta ja aikuista arvostavassa ilmapiirissä.

Tuuliamoods

Tuuliamoodsin puodista löydät satumaiset maalaukset, ilostuttavilla kuvituksilla höystetyt korut ja postikortit sekä kasvavan valikoiman muita ihanuuksia. Herkkyys, käsinpiirrettyjen viivojen lumo, pehmeät värimaailmat, hyvä laatu & vastuullisuus – ne ovat Tuuliamoodsin juttuja. Tervetuloa tutustumaan!

Valkoinen Oksa

Rentouttavaa hierontaa ja elämyksellistä ihonhoitoa luonnonkosmetiikalla. 

Palveluihin kuuluu hieronta, kosmetologipalvelut, kasvoakupunktio ja HoitavaHengitys-kurssit.

Viinikan-Nekalan Omakotiyhdistys

Viinikan-Nekalan Omakotiyhdistys on Tampereen vanhimpia omakotiyhdistyksiä. Se on perustettu vuonna 1938.

Yhdistys toimii sääntöjensä mukaisesti jäsenten ja asukkaiden edunvalvojana sekä edistää alueen kehittymistä entistä asukasystävällisemmäksi ja viihtyisämmäksi. Jäseniä on tällä hetkellä n. 450.

Tervetuloa mukaan!

Verhoomo Mööpelivaatturi

Verhoilutyöt ammattitaidolla. Huonekalujen kunnostusta ja verhoilua koteihin ja julkisiin tiloihin vuodesta 2006. Kun olet päättänyt verhoiluttaa, verhoiluta mestarilla.

Välkky HR Oy

Välkky HR on valtakunnallinen työllistymisen ja työelämän asiantuntija, joka tarjoaa työelämäpalveluita ihmistä kuunnellen.

Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälistä HR-palvelua tarjoavan Brightway-konsernin kanssa. Haluamme olla mukana turvaamassa palveluiden jatkuvuutta Suomessa ja mahdollistaa motivoituneiden työntekijöiden työllistymistä.

”Me Välkky HR:ssä haluamme olla tässä murroksessa etulinjassa edustamassa ja tukemassa niin työntekijöitä kuin työnantajiakin.”

Yrittäjäkassa

Yrittäjäkassa on nimensä mukaisesti työttömyyskassa yrittäjille. Liittymällä Yrittäjäkassaan yrittäjä voi varmistaa toimeentulonsa yritystoiminnan päättymisen varalta.

Yrittäjäkassa maksaa työttömäksi jääneelle jäsenelleen ansiosidonnaista päivärahaa, mikäli päivärahan saamisen perusteet täyttyvät. Kassan tavoitteena on siten yrittäjien elämänlaadun ja turvallisuuden lisääminen vapaaehtoisen työttömyysvakuutuksen avulla.

Yrittäjäkassa (ent. Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa SYT) on toiminut vuodesta 1995 lähtien. Yrittäjäkassassa on noin 28 000 jäsentä. Kassa maksaa päivärahaa keskimäärin 950 jäsenelle kuukausittain.