Ohjelma

AJANKOHTAISTA

ViinikkalaFest 2024 -tapahtuman alustava ohjelma on julkaistu.

Aikataulu 17.8.2024

  • Klo 10 alkaen perinteinen Nekalan Pallon kirpputoritapahtuma.
  • Klo 11–18 ViinikkalaFestin lavalla viihdyttävää ohjelmaa. Alueella yritysten ja muiden toimijoiden järjestämiä esittelypisteitä sekä omaa puuhaa lapsille.
    • Lavalla musisoi Ben Huuri, Nina Kaitaranta, Peter Joukainen, Maria Milvus ja NinaH
  • Klo 18–22 piknik Viinikanpuistossa teemalla Ilta yhdessä – kutsumme ”koko kylän” nauttimaan piknikkiä puistoon yhdessä klo 18 alkaen. Kokoa siis piknik-kimpsut ja -kampsut ja tule nauttimaan yhteisöllisestä illallispiknikistä ja seurasta Viinikanpuistoon!

Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Nekalan Pallon kirpputoritapahtuma klo 10 alkaen

Info: Myyjäksi tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen eikä myyntipaikkoja voi varata. Paikan voi valita puiston käytävien läheisyydestä vapaasti ja ne menevät myyjille saapumisjärjestyksessä. Ota mukaan oma myyntipöytä, viltti tai vastaava ja myy itsellesi tarpeeton tavara pois. Tai kenties teet löytöjä lukuisista puistoon kasattavista myyntipöydistä? Myyjiltä peritään vapaaehtoinen paikkamaksu, jonka tuotto käytetään NePan hyväksi.

Tiedustelut: puh. 045 328 1444

ViinikkalaFest 2024 -esiintyjät

Tutustu artisteihin ja juontajaan etukäteen!

Juontaja LAURI MAKKONEN

Lauri on kokenut juontaja ja tunnettu mm. Musavisa- ja Lingonperry Live -tapahtumista. Itsekin etevänä artistina Lauri saattaa luikauttaa laulun jos toisenkin, yleisön pyynnöstä huolimatta.

ViinikkalaFest 2024 -juontaja Lauri Makkonen

Artisti BEN HUURI

Ben Huuri on loopperi-artisti ja biisintekijä, jonka musiikki koostuu voimakkaista vokaaleista, akustisesta kitarasta ja elektronisista hybridisoundeista. Hän esittää pääasiassa englanninkielisiä pop-rock-kappaleita, mutta suomalaiset hitit ovat hallussa valsseja myöten.

Ben Huuri ViinikkalaFest 2024 -ohjelmassa

Artisti NIINA KAITARANTA

Nina Kaitaranta yhtyeineen tekee groovaavaa lauluntekijärockia, joka kerrostuu juurevasti ja ilmavasti.

”Kaitarannalla on kumma taito kuljettaa kappaleita tavanomaisesta jylhään kuin varkain. ”                                  – Lassi Linnola, Soundi

Artisti PETER JOUKAINEN

Peter Joukainen on laulaja-lauluntekijä, jonka oma tuotanto on suomeksi laulettua tarinankerronnallista poppia, jossa teksti on keskiössä. Hän hurmaa yleisön yhdistämällä ohjelmistoon omia koskettavia laulujaan ja suomipopin klassikko-covereita. Näin yleisö pääsee tutustumaan uuteen ja inspiroivaan musiikkiin ja toisaalta laulamaan vanhojen suosikkiensa mukana.

Peter Joukainen ViinikkalaFest 2024 -ohjelmassa

Artisti MARIA MILVUS

Maria Milvus on Viinikkaan kotiutuneen multi-instrumentalisti Mirva Orminin (mm. Kielo Kärkkäinen, Päivi Hirvonen) englanninkielinen artistiprojekti, jonka musiikissa indiepop/-rock yhdistyy suomalaiseen kansanmusiikkiin. Sanoitukset etsivät toivon murusia säkkipimeästä, ja kurottavat kalpeaa kättään kohti niitä, jotka vastausten sijaan kaipaisivat silitystä.

Viime aikoina duokokoonpanolla ja sähkösoittimin varustautuneena Maria Milvuksen live-esiintymiset liikkuvat herkän ja pohdiskelevan minimalismin ja täyteläisen rouhean rokkipaahdon välillä luontevasti, pitäen kuulijat otteessaan alusta loppuun.

Maapalloamme laajasti kolunnut Ormin nauttii Viinikan ja Nekalan lähiluonnosta, tunnelmallisista asuinalueista sekä kätevästä pyöräilyetäisyydestä. Tampereen keikatkin hoidetaan yleensä fillarilla!

Maria Milvus ViinikkalaFest 2024 -ohjelmassa

Artisti NinaH

Nina Hiironniemi artistinimellä ”NinaH” on asunut perheineen Viinikassa 24 vuotta, eikä lähtis pois!
Monenlaista musiikkia tehneellä naisella on nyt vuorossa sooloprojekti.

6.9.2024 julkaistavaa soololevyä juhlitaan näillä kotifesteillä siis hieman etukäteen!
Pop/Rock soljuu ja väreilee Funkahtavillakin mausteilla, Ninan maalaillessa kuulokuvia ja tarinoita suomeksi.

Mukana  myös keikalla  melkein koko P. Hanhiniemen Perunateatteri, eli ei ole taustajoukoista kiinni tulevan levyn sointi!

NinaH ViinikkalaFest 2024 -ohjelmassa