Ohjelma

Aikataulu 19.8.2023

  • klo 10 alkaen perinteinen Nekalan Pallon kirpputoritapahtuma
  • klo 11–17 ViinikkalaFestin lavalla ohjelmaa sekä alueella yritysten ja muiden toimijoiden järjestämiä pisteitä
    • festareilla nähdään Koikkarin omat pojat, kansanedustaja Aleksi Jäntti (klo 11), joka avaa festarit ja kiekkolegenda Raimo Helminen, joka vierailee tapahtumassa (noin klo 12.30)
    • lavalla musisoi Tuittu Täti (klo 11), Heikki Salo (klo 12), Hannibal & Hot Heros (klo 13), J.M.D (klo 14), Jari Uutela (klo 15), DJ Tutu (klo 17 alkaen)
  • klo 11–16 alueella Lasten Tampere ry:n järjestämä Lasten Festarit
  • klo 17–22 illallinen Viinikanpuistossa teemalla Ilta yhdessä – puisto täyttyy silloin pitkistä pöydistä ja yhteisestä illallisesta sadonkorjuuteemalla. Nappaa mukaan omat sapuskat ja tule iltapiknikille!

Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Nekalan Pallon kirpputoritapahtuma klo 10 alkaen

Info: Myyjäksi tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen eikä myyntipaikkoja voi varata. Paikan voi valita puiston käytävien läheisyydestä vapaasti ja ne menevät myyjille saapumisjärjestyksessä. Ota mukaan oma myyntipöytä, viltti tai vastaava ja myy itsellesi tarpeeton tavara pois. Tai kenties teet löytöjä lukuisista puistoon kasattavista myyntipöydistä? Myyjiltä peritään vapaaehtoinen paikkamaksu, jonka tuotto käytetään NePan hyväksi.

Tiedustelut: puh. 040 369 8759

ViinikkalaFest esiintyjät

Tutustu artisteihin ja juontajaan etukäteen!

Artistien esiitymisajat ajat saattavat vielä muuttua. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Juontaja KYLÄLUUTA PETRA

Petra on kyläluuta, joka rakastaa kylätapahtumia. Petran koulutusalan yritys on Opineo Oy ja hän haluaa levittää iloa ja innostusta, missä ikinä liikkuukin. ViinikkalaFestissä pirskahteleva Petra esittelee yritykset ja esiintyjät vauhdikkain sanankääntein, lievästi kainuulaismurteella höystettynä. 

Kun Viinikkalafest starttaa, Petran hymy leviää. Sydämen asiana nimittäin on yritysten yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen –  onhan Opineon päätuotekin Yksinyrittäjäakatemia!

Artisti TUITTU TÄTI

TUITTU TÄTI laulaa omia lastenlauluja ja soittaa pianoa. Kuullaan lauluja mm. Tuittu Tätin kissoista, mököttävästä heinäsirkasta ja savannin eläimistä. Lapset pääsevät myös mukaan soittamaan rytmisoittimia, koska Tuittu Täti tarvitsee rytmikkään bändin kanssaan musisoimaan :)!

Tuittu Tätin motto: ”Ei saa kiusata eläimiä, eikä saa heittää roskia luontoon”.

Kuva: Jussi Markkola.

Tuittu Täti esiintyy klo 11.00.

Artisti HEIKKI SALO

Heikki Salo on pitkän uran tehnyt musiikkimies, joka tunnetaan niin sanoittajana, säveltäjänä kuin myös laulajana. Hän on tullut tunnetuksi Miljoonasade-yhtyeen keulakuvana.

Heikki Salo esiintyy klo 12.00.

Artisti HANNIBAL & HOT HEROS

Hannibal & Hot Heros on free jazzia­, rappia, soulia, funkia ja spoken wordia yhdistävä kokoonpano.

Monen projektin mies solisti Hannu ”Hannibal” Stark, on yksi suomenkielisen rap-musiikin pioneereja.

Hot Heros on saksofonisti Sami Sippolan, kontrabasisti Ville Rauhalan ja rumpali Janne Tuomen muodostama yhtye.

Hannibal & Hot Heros esiintyy klo 13.00.

Artisti J.M.D

Tamperelainen duo, joka soittaa tuttuja covereita eri vuosikymmeniltä. Duossa on taustaa eri kokoonpanoista ja eri genreistä, myös musiikin ammattilaisena. Duon jäsenet asuva Etu-Viinikassa ja tekevät tätä hommaa soittamisen ilosta hyvällä fiiliksellä!

J.M.D esiintyy klo 14.00.

Artisti JARI UUTELA

Jari Uutela on laulaja-lauluntekijä, jonka musiikissa on kuultavissa vahvasti pop-, rock- ja folk-vaikutteita. Uutela esittää paljon omaa musiikkiaan ja tarkkaan valikoituja suomalaisia coverkappaleita.

Jari Uutela esiintyy klo 15.00.

Artisti DJ TUTU

Tuure Mäkinen alias DJ TUTU tunnetaan paremmin ympäri maailmaa esiintyneenä saksofonistina erinäisistä jazz- ja viihdekokoonpanoista. DJ TUTU tarjoaa festeillä uudenlaista viihdettä. Tuure toimii Dj:nä samalla soittaen saksofonia. Kyseinen yhdistelmä takaa rennon ja viihdyttävän yhdistelmän.

DJ TUTU, klo 17->