Lähde mukaan

Vapaaehtoiseksi / talkoolaiseksi?

Festarit toteutetaan pääosin talkoilla. Tulemme tarvitsemaan mm. telttojen kasaamisessa, pöytien järjestämisessä, koristelussa sekä tapahtumasta viestinnässä (erityisesti flyereiden jaossa) talkoolaisten apua. Vapaaehtoisten työtehtävät ajoittuvat pääasiassa festaripäivälle ja pitävät sisällään monenlaista puuhaa. Jos haluat lähteä mukaan toteuttamaan kanssamme yhdessä ikimuistoista tapahtumaa Tampereelle ja festien talkoisiin vapaaehtoiseksi, ota yhteyttä tällä lomakkeella. 

Lisätietoja voit kysellä myös tapahtuman tuottajalta Petri Mäkiharjulta, puh. 040 544 8855 tai petri.makiharju@artxperience.fi

Yrityksen tai muun organisaation edustajana?

Paikalliset yritykset tai Suomen Yrittäjien jäsenyritykset voivat varata itselleen edullisen pisteen, jolloin pääset esittelemään toimintaasi maksamalla paikkavarausmaksun 100 euroa.  

Jos tulet muualta tai et ole Suomen Yrittäjien jäsen, on paikkavarausmaksu tällöin 150 euroa. 

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan ensisijaisesti tällä lomakkeella.

Mahdollisissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä tapahtuman vetäjään / kyläjuhlapäällikkö Ulla Tirroseen puh. 050 344 0805 / ulla.tirronen@yrittajat.fi

Kaikki paikkavaraukset 1.8.2023 alkaen hoitaa tapahtuman tuottaja Petri Mäkiharju, puh. 040 544 8855 tai petri.makiharju@artxperience.fi

Nekalan-Koivistonkylän yrittäjien jäsenenä?

Mikäli olet Nekalan-Koivistonkylän yrittäjien jäsen, voit varata jäsenyrityksenämme edullisen 50 euron paikan puistosta. Ilmoittaudu Neksun jäsenenä mukaan tällä lomakkeella.

Lisätietoja voi kysellä: jäsenyritysvastaava, sentraalisantra Farida Moisio, puh. 040 5420645 / vivan@vivan.fi tai kylähullu Raisa Taurinka puh. 040 570 4752 / info@viinikkalafest.fi.

Kaikki paikkavaraukset 1.8.2023 alkaen hoitaa tapahtuman tuottaja Petri Mäkiharju, puh. 040 544 8855 tai petri.makiharju@artxperience.fi

Järjestönä tai muuna paikallisena toimijana? 

Jos edustat paikallista toimijaa: koulua, päiväkotia, yhdistystä tai muuta vastaavaa ja haluat tulla esittelemään toimintaasi tapahtumaan, ota yhteyttä tapahtuman vetäjään, kyläjuhlapäällikkö Ulla Tirroseen puh. 050 344 0805 / ulla.tirronen@yrittajat.fi tai kylähullu Raisa Taurinkaan puh. 040 570 4752 / info@viinikkalafest.fi. Olemme varanneet muutamia edullisia paikkoja vapaaehtoisjärjestöille, kouluille ym. 

Alueen asukkaana?

Kutsumme kaikki alueen asukkaat osallistumaan mukaan tapahtumaan! Päivässä on taatusti kaikille jotain tekemistä. Klo 17 jälkeen varsinaiset pisteet raivataan pois ja Viinikanpuisto muuntuu suureksi illallispaikaksi, jolloin voimme nauttia iltaa yhdessä. Silloin kannattaa pakata omat eväät / piknik-kori juomineen mukaan ja tulla mukaan nauttimaan ja istumaan ihanaa elokuun iltaa! Ja jos asut puiston lähellä, jos mahdollista, kannattaa tuoda puistoon omia pöytiä ja penkkejä omalle seurueellesi (sekä kuljettaa ne toki pois yhteisen illan jälkeen). PS. Jos et jaksaisi varata omia eväitä, tulemme avaamaan pienen määrän myös etukäteen ostettavia illalliskortteja!

Esiintymään?

ViinikkalaFesteillä tulee olemaan lava. Jos olet paikallinen talentti, josta emme ole vielä kuulleet ja haluat lavalle, voit ottaa yhteyttä tapahtuman tuottajaan Petri Mäkiharjuun puh. 040 544 8855 / petri.makiharju@artxperience.fi.

Yhteistyökumppaniksi? 

Tapahtuma on maksuton ja tehdään pääosin talkootyöllä. Pääjärjestäjä eli Nekalan-Koivistonkylän Yrittäjät ry käyttää yhdistyksen omaa rahaa, jotta saamme tapahtumaan mm. lavan, äänentoiston ja muuta tarvittavaa infraa ja viestittyä tapahtumasta. Etsimme kuitenkin tapahtumalle yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistaisivat osaltaan, että saamme tapahtumasta entistäkin hienomman.

Jos sinua kiinnostaisi kumppanuus tapahtumassa, ota yhteyttä kumppanivastaavaan Laura Helasjoki-Ristimäkeen, puh. 050 5552529.

Muuta kysyttävää?

Jos haluaisit olla tapahtumassa mukana, muttet vielä tiedä miten, niin voit aina ottaa yhteyttä tapahtuman vetäjään / kyläjuhlapäällikkö Ulla Tirroseen puh. 050 344 0805 / ulla.tirronen@yrittajat.fi tai markkinoinnista ja näytteilleasettajista vastaavaan, kylähullu Raisa Taurinkaan puh. 040 570 4752 / info@viinikkalafest.fi.